Wiecker Tribbenaol

Duo X-elle gaat een zwaar Wiecker Tribbenaol tegemoet.

Duo X-elle gaat een zwaar Wiecker Tribbenaol tegemoet.

Posted on

Op de laatste dag van de warme zomer 2016 is het openbaar ministerie van het Wiecker Tribbenaol ongewild loslippig geweest. Op een terras aan het Vrijthof is namelijk een gesprek uitgelekt rondom de gedaagden van 2016, Mariange en Dorrie die samen al jarenlang het succesvolle DUO X-elle vormen.

De dagvaarding, die kennelijk op een haar na is gevild schijnt aanklachten te bevatten ondermeer rondom het LVK, Reuzenstoet, huiselijke verwaarlozing, oneerlijke concurrentie, nationale afvalgoeroe en MVV.

Ingewijden gaan er vanuit dat het dit jaar een “appeltje-eitje” wordt voor het openbaar ministerie. De verdediging heeft naar verluidt op verzoek van               DUO X-elle een ex-advocaat uit de Randstad benaderd voor het fileren van de aanklachten en het fijnslijpen van het pleidooi. Het mag kennelijk wat kosten!

Een woordvoerder van het bekende Duo heeft desgevraagd verklaard dat beide dames kalmerende middelen slikken en hun troost en afleiding zoeken in hun optredens en enige versnaperingen (om het uur).

Zondag 20 november 2016 zal in de hernieuwde Platte Zaol vanaf 14.00 uur de zitting gaan plaatsvinden. Gerekend wordt op massale belangstelling gezien de bonte stoet aan getuigen, sympathisanten en collega-musici die reeds hun actieve steun hebben kenbaar gemaakt.

Geef een reactie